Muzikály 2018/2019

Tady vám přinášíme ty nejúspěšnější muzikály v Praze, na které určitě vyplatí vyrazit.
Divadlo Broadway
Nachází se v Praze 1, v ulici Na Příkopě 31. Je to menší divadlo, které je postaveno v podzemí.
benátské masky
Muzikály:
Muž se železnou maskou – Je to velice dobře udělaný muzikál, ve kterém se propojuje jak humor, tak i smutek. V hlavní roly se zde střídají Jan Kopečný, David Gránský a Vojtěch Drahokoupil. Dále se tam můžete těšit na Mariana Vojtka nebo na Václava Rybu.
Trhák –Je to komediální muzikál, ve kterém se můžete těšit na spoustu známých tváří, jako je Petr Vondráček, Martin Dejdar, Oldřich Navrátil, Václav Kopta, Alžběta Stanková, Dana Morávková, Josef Vojtek a spousta dalších.
Mýdlový princ –Je to krásný muzikál s písničkami Václava Neckáře. A těšit se zde můžete na Martina Dejdara, Sagvana Tofiho, Václava Koptu, Natálii Grossovou, Terezu Kostkovou, Janu Schneiderovou a další.
červená opona
Divadlo Hybernia
Nachází se v Praze 1, na Náměstí Republiky 4. Je to krásné divadlo, ve kterém se budete cítit velice příjemně.
Muzikály:
Iago – Je to krásný muzikál na způsob Shakespearova dramatu Othello. Napsal ho Janek Ledecký a sám v něm hraje jednu z hlavních rolí. Dále se zde můžete těšit na Milana Peroutku, Annu Slováčkovou, Alžbětu Stankovou a spoustu dalších.
Doktor Ox –Je to nový muzikál ve stylu milostné komedie, který napsal Zdeněk Zelenka. Můžete se tu těšit na Jiřího Korna, Ivanu Korolovou, Lukáše Randáka, Kateřinu Brožovou a na spoustu dalších.
Mefisto –Je to krásný muzikál, ve kterém je hlavní postavou ďábel, který umí člověku vrátit mládí. Autory jsou Zdeněk Zelenka a Filip Renč. Těšit se zde můžete na Josefa Vojtka, Jana Kříže, Petra Ryšavého, Ivanu Korolovou a na spoustu dalších.
Galileo –Bude se hrát jen v roce 2019 a jeto jeden z legendárních muzikálů, které se opět vrací na scénu. Autorem je Janek Ledecký, který zde opět hraje hlavní roli. Dále se můžete těšit na Sabinu Laurinouvou, Petra Koláře, Ivanu Chýlkovou, Josefa Vojtka a na další.

Goja Music Hall
Divadlo se nachází na Výstavišti Holešovice. Je postaveno do tvaru pyramidy a vevnitř je obložené červeným semišem.
Fantom opery – Byl uveden opět letos v září. Je to světový muzikál, který v originále napsal Andrew Lloyd Webber. Těšit se zde můžete na Mariána Vojtka, Michaelu Gemrotovou, Natalii Grossovou, Bohuše Matuše a na spoustu dalších úžasných zpěváků.

V Praze jsou samozřejmě i další muzikálová divadla jako Divadlo Karlín, Divadlo Kalich, Studio dva, já jsem vám tu ale chtěla doporučit divadla, ve kterých jsem sama byla a vím jaké to tam je. I většinu představení, které jsou zde vypsané, jsem viděla nebo na ně slyšela výborné recenze.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup