Podzim klepe na dveře vašeho domu

S přicházejícím podzimem byste neměli zapomenout na to, že je potřeba nejenom obměnit šatník, ale také dekorace ve své domácnosti. Existuje hromada tipů, jak dodat svému interiéru pravou podzimní atmosféru, jak jej zkrášlit a zvelebit. Pojďte se tedy podívat na pár zajímavých tipů, jak své místnosti připravit na toto chladné, avšak kouzelně barevné roční období.
přeplněný obývák
Dýně všude, kam se podíváte
S tímto obdobím jsou spojené zejména dýně, které mají hlavní sezónu. V obchodech i na místních trzích se dají sehnat doslova za pár korun, proto toho využijte nejenom v kuchyni při přípravě chutných krémových polévek, ale také v otázce bytového designu. Dýně jednoduše umístěte na noční stolek, na čelo postele, na poličku nebo pokud se jedná o nějaké větší kousky, tak do rohu místnosti. Bude to vypadat zkrátka skvěle.

Sušené bylinky rozvoní vaši domácnost
Na podzim lze také zakoupit nejrůznější sušené byliny, kterými můžete rozvonět celou svou domácnost. Můžete je buď umístit jen tak do vázy nebo z nich vyrábět různé věnce a další nenáročné dekorace. Doporučujeme zejména šafrán, který vás nadchne svou oranžovou barvičkou a krásnou vůní, nebo třeba řeřichu, která tvoří s šafránem výborné kombo. Podzim vám budou evokovat také sušené makovice, které můžete využít obdobným způsobem.

Deky aneb to pravé teplo domova
Určitě také nezapomeňte vytáhnout ze skříně své oblíbené deky, plédy a přehozy. Kdy jindy je uplatnit než právě v toto sychravé období, kdy se pod ně zachumláte s hrnkem dobrého čaje?
ruce s dýní
Oranžová jako královna podzimu
Nebraňte se však ani dalším bytovým doplňkům, které ve vás budou evokovat teplo domova. Určitě je však volte v klasických teplých barvách, oranžovou nebo hnědou rozhodně vedle nešlápnete. Velmi oblíbené jsou svíčky, které se budou efektivně podílet na tom, abyste se cítili dobře a útulně za každých okolností.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup